lainaa luottotiedottomalle heti 

Olen 40- vuotias nyt yksinhuoltaja. Minulla on vain tytär edellisestä liitosta.
Olen ollut määräaikaisissa työsuhteissa Vantaan kaupungilla 2000-vuoden alusta. Minulla on melko pienet tulot.
Minulla on juuri tullut avioero ja taloudellinen tilanteeni on muuttunut. Entinen mieheni jätti osuuksia vastikkeesta ja muista kuluista maksamatta. Ne pitäisi saada hoidettua pois nopeasti. Meillä oli onneksi avioehto, joten ei pääse käsiksi asumioikeusasuntooni.
En saa lainaa mistään, koska minulla on määräaikainen työsuhde ja pienet tulot. Pelkään, että kaiken keskellä menee asunto alta, koska jos velat menevät perintään saakka, pääsevät velkojat käsiin tähän asuntoon.
Pitäisi myös tehdä pieniä hankitoja, minulle rahallisesti suuria: sohva ynm.

Your email will not be published. Name and Email fields are required